Duran Sanitair logo
Contacteer Duran Sanitair
0477 21 63 58
Duran Sanitair

Onze Diensten

Vertrouw met gemoedsrust op Duran Sanitair voor alle dienstverlening inzake centrale verwarming en sanitair, inclusief volledige badkamerrenovaties.

Installatie van cv-ketels, radiatoren of vloerverwarming. Volledige of gedeeltelijke badkamerrenovatie en installatie van alle mogelijke sanitaire toestellen. En alle onderhoud en herstellingen, ook depanneren bij noodgevallen.

Duran Sanitair staat voor u klaar zowel bij nieuwbouwprojecten als renovaties en verbouwingen.

Contacteer ons voor meer informatie of een gratis, vrijblijvende offerte

Duran Sanitair Mechelen - Badkamerrenovaties, sanitair, centrale verwarming, waterontharder

Onze Diensten

Duran Sanitair Mechelen - Badkamerrenovaties, sanitair, centrale verwarming, waterontharder

Duran Sanitair: veel meer dan een loodgieter

Bij Duran Sanitair kan u rekenen op vakkundig uitgevoerde werken. Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en staan al lang genoeg in het vak om zelfzeker te vertrouwen op de vakkennis en ervaring die ze hebben vergaard.

Bovendien komen wij naar u toe met een open en klantgerichte benadering die u alle ruimte geeft om ons te zeggen hoe u uw project uitgevoerd wil zien. Op basis van uw wensen en verwachtingen bieden wij u een ruime keuze in mogelijkheden, producten en materialen. En wij laten geen detail onafgewerkt: zo krijgt u bij een badkamerrenovatie een tot in de puntjes verzorgde badkamer die meteen klaar is voor gebruik.

Wij halen onze professionele trots uit een efficiënt uitgevoerd en perfect afgewerkt project. De tevredenheid van onze klanten is onze belangrijkste graadmeter.

Wij zijn actief in de regio Mechelen-Antwerpen, in onder andere deze gemeenten: Mechelen, Willebroek, Bonheiden, Sint-Katelijne-Waver, Rumst, Boom, Lier, Duffel,…