Duran Sanitair logo
Contacteer Duran Sanitair
0477 21 63 58
Duran Sanitair

Centrale Verwarming

Duran Sanitair zorgt voor uw centrale verwarming van a tot z. Wij installeren de verwarmingsketel van uw keuze (aardgas of mazout, steeds een hoogrendementsketel), leggen alle leidingen, plaatsen de radiatoren en thermostaatkraan, en bieden u verschillende mogelijkheden voor de bediening van uw centrale verwarming.

Naast ons werk als installateur zijn wij ook steeds bereikbaar voor onderhoud en herstellingen, ook bij noodgevallen. Dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe om het defect te verhelpen.

Enkele van onze realisaties

Voor en Na

 • Verwarmingsketel
  U kan uw nieuwe cv-ketel kiezen uit een reeks catalogi van topmerken. Wij bieden hoogrendementsketels voor verwarming op gas of aardolie. Wij adviseren u graag over de soorten ketels en hun mogelijkheden en prestaties, zodat we uitkomen bij de ideale ketel voor uw doeleinden, budget, en voorkeuren.
 • Radiator
  Radiatoren bestaan in alle vormen en maten, van de klassieke lage wandradiatoren (horizontale of verticale wandtoestellen, vrij staand of hangend aan de wand), over stijlvolle designradiatoren tot handdoekradiatoren. Met voor elk type een grote verscheidenheid aan modellen, stijlen en uitvoeringen. In ons ruime assortiment vindt u zonder twijfel de radiator die u nodig hebt en die perfect past in uw interieur.
 • Vloerverwarming
  Meer en meer mensen verkiezen vloerverwarming boven radiatoren. Zeer begrijpelijk, gezien het aangename gevoel onder de voeten, de ruimte die uitgespaard wordt doordat er geen radiatoren plaats innemen, en de zuinige werking. Vloerverwarming kan bij elk nieuwbouwproject aangelegd worden, en ook bij renovaties wanneer de vloer wordt uitgebroken. Daarnaast bestaat eveneens de mogelijkheid om volgens hetzelfde principe als vloerverwarming de verwarmingsleidingen in de wanden aan te brengen. Er bestaan verschillende methodes voor vloerverwarming, afhankelijk van de situatie ter plaatse, budget, en voorkeur.
 • Leidingen
  Wij gebruiken hoogwaardige materialen voor alle leidingen. Zowel de buizen naar de verwarmingsketel in koper en andere metalen als de flexibele kunststof buizen voor de voerverwarming zijn zo duurzaam dat er in vele gevallen een levenslange garantie op geboden wordt.
 • Kamerthermostaat
  Wij voorzien u van een thermostaat met alle functionaliteiten die u nodig hebt. Naast temperatuurcontrole kan u kiezen voor modellen met verschillende opties voor het programmeren van dag- en nachttemperaturen per dag van de week, vriesbeveiliging,… Wij bieden eveneens de nieuwe ‘slimme’ thermostaten, die u van overal kan bedienen via het internet met een tablet of smartphone.
 • Thermostaatkraan
  Met thermostaatkranen op uw radiatoren kan u de temperatuur per ruimte makkelijker regelen. In de woonkamer mag het immers gezellig warm zijn, terwijl u in de slaapkamer beter kiest voor een lagere temperatuur. Dit is eenvoudig te bereiken met een thermostaatkraan op elke radiator. Zo zijn deze kranen een mooie aanvulling op de kamerthermostaat. Beide samen zijn de beste garantie op een nauwkeurige en zuinige verwarming.